CD diskų pirkimo svarba

CD diskai pirkimo privalumai šiandieninio visuotinio muzikos srauto amžiuje gali būti lengvai pamiršti. Tačiau prieš visiškai atmestumėte CD, apsvarstykite šiuos pagrindinius jų privalumus. Čia kalbėsime apie muzikos CD privalumus.

Reti ir nepažįstami garso įrašai

Nors muzikos srauto paslaugose yra milijonai dainų, vis tiek daugybė puikių kūrinių gali likti nepastebėti. Jūs nebeturėsite galimybės rasti obskuriškų ir retų albumų CD jokioje muzikos srauto paslaugoje. Turėdami CD kolekciją, galite atsidurti retų darbų savo mėgstamų atlikėjų pasaulyje, taip pat atrasti naujų muzikinių talentų, kurių kitu atveju nepastebėtumėte. 

Galite išlaikyti senus maišus ir meistrus

Nors muzikos remasterinimas tampa vis populiaresnis, rezultatai nėra visuomet nuoseklūs. Jei norite išgirsti muziką tiksliai taip, kaip tai buvo suplanuota atlikėjų, su visais niuansais ir subtilumais, kurie gali būti prarasti remasterinant, tuomet turėtumėte gauti originalius CD. 

Jūsų muzika saugi nuo didžiojo brolio akis

Turėdami CD rankose, galite klausytis muzikos nerizikuodami jos piratavimo. Muzikos srauto paslaugos gali laikinai pašalinti jūsų mėgstamas dainas iš transliacijos dėl pokyčių muzikos licencijų susitarimuose. Jei jūs visiškai sumokėjote už skaitmeninę muziką, bet paslauga nutraukta, ką tuomet? Galite klausytis savo muzikos, kada norite, turėdami CD rankose.

Albumų viršeliai fantastiški

Kai gaunate naują CD ir atveriate leidinį, tai lyg dovana. CD diskas leidiniuose gausu dainų tekstų, nuotraukų ir meno kūrinių, kurie sukuria imersyvų muzikinį patyrimą. Tai yra kažkas unikalaus muzikos klausymosi patyrimui, ko negali pasiūlyti muzikos srauto paslaugos. 

Kurkite DRM nemokamą skaitmeninę muziką

Pirkdami CD, galite jį nukopijuoti ir sukurti savo skaitmeninius muzikos failus, kas yra didelis privalumas. Tai reiškia, kad galite sukurti muzikos biblioteką be skaitmeninės teisių apsaugos (DRM) ir atkurti ją bet kuriame įrenginyje, nepaisant naudojamo platformos ar prenumeratos. Nors kai kurie CD gali turėti skaitmeninės teisių apsaugą, kuri gali padaryti asmeninių skaitmeninių atsargų kūrimą sudėtingesnį, dauguma diskų labai lengvai kopijuojami ir saugomi ateityje. 

Kartais pigiau nei skaitmeninė muzika

Tai gali nustebinti, tačiau fiziniai CD kartais gali būti pigesni nei skaitmeniniai versijos. Stebėkite nuolaidas; niekada nežinote, kokių pasiūlymų galite rasti. Priešingai nei skaitmeninė muzika, turgeliai ir lombardai dažnai turi naudotų CD parduodami. Jei palyginsite muzikos srauto prenumeratos kainą su cd disko kaina – kuri suteikia jums prieigą prie muzikos, kiek laikysitės disko – pamatysite, kad fizinė medžiaga gali būti geriau veiksminga. 

Įspūdingas garso rezultatas

Garsas ateina paskutinis, nors ir toli gražu ne paskutinis. CD teikia muziką jos originalioje, nespausdintoje formoje, kuri dažnai yra geresnė nei suspaustos versijos, siūlomos muzikos srauto paslaugomis. Kalbant apie garso kokybę, CD gali pasiūlyti išskirtinį klausymosi patyrimą tikriems garso fanams. Žinoma, yra be nuostolių skaitmeninė garso įrašų galimybė, tačiau yra ir įvairių CD prieinamų mažomis kainomis, kurie turi puikų garso kokybę. 

Išvada

Taigi, prieš atsisakydami CD ir prisijungdami prie muzikos srauto, pagalvokite apie visas priežastis, kodėl galėtumėte jas išlaikyti. Vietą CD šiandieninėje muzikos aplinkoje užima įvairios priežastys, įskaitant nostalgiją, garso kokybę ir kolekcionavimo džiaugsmą. Geriausius CD galite įsigyti iš CD Holikas.

Published by Cd'holikas

Jei mėgstate muziką ir norite pirkti ją internetu - patekote į reikiamą vietą. Mūsų kompaktinių diskų parduotuvėje yra tiek naudotų, tiek naujų muzikinių cd įrašų neįtikėtinomis kainomis. Čia siūlomi originalūs, aukštos kokybės muzikiniai kompaktiniai diskai. cdholikas Jus džiugins dideliu muzikinių cd įrašų pasirinkimu. https://cdholikas.lt/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started